Ondernemend sinds 1895

Servicegerichtheid in het bloed

Van Deursen Geldrop sinds 1895

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Geldrop? Dan bent u hier op het juiste adres. Autobedrijf Van Deursen is een bedrijf met jarenlange ervaring in de auto sector. Wij hebben persoonlijke service hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s van Fiat en van andere merken, scherp geprijsde occasions, verzekeringen, financieringen en onderhoud. Ons autobedrijf is gevestigd in Geldrop, hier kunt u altijd terecht voor advies of een gesprek. Wij zijn ervan overtuigd dat we u met onze kennis en expertise op weg kunnen helpen. 

1895: De oprichting

in 1895 een hoef- en kachelsmederij. Het gesmeed ijzeren bedrijfslogo van destijds hangt boven de receptie in het huidige, moderne pand aan het Emopad. De smederij kreeg gaandeweg te maken met automobiliteit begin vorige eeuw. Van Deursen zag daarin toekomst. 
 

1964: Fiat dealer

Nadat het bedrijf door de jaren heen langzaam van smederij naar autobedrijf over is gegaan, werd Van Deursen in 1964 Fiat dealer na hiervoor sub dealer te zijn geweest van het merk Ford. Fiat werd in de jaren ’60 met name populair door zijn kleine auto’s. 
 

1995: Nieuw pand

In 1995 verhuisde Autobedrijf Van Deursen na honderd jaar tegenover het ziekenhuis te hebben gezeten naar de nieuwe locatie aan de rotonde Gijzenrooiseweg/Emopad. Hier is een prachtige showroom, goed uitgeruste werkplaats en een moderne autowasserette neer gezet. 
 

2006: Overdracht aan nieuwe generatie

Jos van Deursen Sr. Doet een stapje terug en Jos Jr. wordt de nieuwe directeur van Autobedrijf Van Deursen. 
 

2009: Uitbreiding showroom

In 2009 wordt er een stuk aangebouwd om de showroom te vergroten. Daar Fiat uitbreidt met steeds nieuwe modellen ontstaat de behoefte aan meer ruimte zodat de klant in staat is alles goed te bekijken. De tijd dat we nieuwe auto’s uit de folder kochten is voorbij. De klant kan in de ruime showroom de auto naar zijn keuze uitzoeken en vervolgens tijdens een proefrit uitproberen. U wordt deskundig voorgelicht over een eventuele aankoop. Ook kunnen wij u een offerte aanbieden voor bijvoorbeeld een financiering of zakelijke- en private lease.