ONZE DIENSTEN

Servicegerichtheid in het bloed

GARANTIE

Wanneer u een Fiat koopt, profiteert u direct van een uitgebreid servicepakket en zorgen wij ervoor dat u veilig blijft rijden tegen zo min mogelijk kosten.

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat is een garantie van 60 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum en geen kilometerbeperking heeft. De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

​​​Garantie op lak

Het voertuig is gegarandeerd tegen fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 36 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

Garantie tegen doorroesten

De structuurelementen van de carrosserie zijn gegarandeerd tegen doorroesten veroorzaakt door corrosie, wanneer deze van binnenuit plaatsvindt.

De garantie voorziet in de reparatie en/of vervanging van elk origineel structuurelement van de carrosserie dat beschadigd is door doorroesten en is 8 jaar geldig vanaf de datum dat het voertuig is afgeleverd.

Wij raden u aan de specifieke voorwaarden van uw dekking in uw garantiehandleiding te controleren.

  • Veel partners
  • Ook voor particulieren
  • Private lease bespreekbaar
  • Expertise in huis